tisdag 29.juni 2010, Peter, Petra

Peter kommer från Petrus och Petrus betyder klippa. Petrus var den äldsta av Jesus lärjungar, han var fiskare.

Igår var maken och jag på ett av våra land. Det brukar vara så fint där och jag tycker mycket om att sitta under parasollet och läsa böcker. Men igår, helt omöjligt, Myggen stod som spön i backen och det är bara hopplöst.

idag var jag hos en vännina i Unbyn på lunch. Hon föreslog Kaffe ute. Hela min kropp och själ vände sig emot, men se där nästan inga mygg och vi satt ute i flera timmar! Det var härligt! 😀

Nu har tisdagen blivit till onsdag. 😀

God natt hela min familj och alla goda vänner! 😮

En kommentar till “tisdag 29.juni 2010, Peter, Petra”

  • Gudrun:

    Hej. Föreslår att du köper ett partytält med väggar av myggnät så att du kan njuta av värmen på landet om den kommer. Det satte jag upp till midsommar och man kunde sitta ute till sent på kvällen och nu sitter jag och dricker kaffe, läser, syr och tittar på TV ibland. Och däremellan tittar jag på sädesärlan som har väldigt brått. Ha en fortsatt bra sommardag om än mulen sådan. Kramar.