Tisdag 22. juni 2010

Igår kväll återvände jag från Stockholm med en präktig snuva, det var ju onödig. Storstan var sig lik. Flisan var med och är ännu kvar hos storasyster. Vi gjorde många roliga saker, Junibacken, där Astrid Lindgren berättade om olika saker ur sina böcker, vi åkte sagotåget och Flisan blev lite rädd. Utanför Junibacken fanns en stor pool med stora, nej jättestora ballonger som man skulle krypa in i. Den modiga lilla Flisan skulle dit och kröp i en ballong sen blåste man luft i ballongen och sen guppade den på vattnet och  Flisan slängde sig hit och dit i ballongen och tyckte det var helkul. Jag skulle aldrig gjort det, klaustrofobin skulle genast har kastat sig över mig. På fredag gick vi på stan, det skulle vi inte ha gjort. Halva stan var avspärrad för bröllopet. Bussarna gick inte som dom skulle och vi fick gå, gå, gå. 🙁  På lördag strejkade jag, inte en meter gick jag ut, parkerade mig vid TV:n och tittade på bröllopet. Resten av familjen gick ut och Flisan fick se prinsessan. :D. Lyckan var fullständig.  Söndag var det dax för Naturhistoriska Museet och Cosmonova. Där visades en film om förtidsdjur som levde i haven. Man hade 3D-brillor på sig och djuren kom väldigt nära. Jag tyckte det var spännande men Flisan blev rädd och kröp upp i storasysters famn.  Nästa dag, måndag var det dax för mig att kramas Hej då, och återvända hem. En fin och trevlig vecka var slut. På Kallax stod Calle och hämtade hem mig. 😀

Idag var stora städdagen, trots snuva. Men nu är det nästan imorgon och sängen vinkar.

Till sist en liten rolighet:  Odd spelar popmusik för sin morfar och säger drömskt: Har du nånsin hört något liknande morfar?   Ja, det har jag faktiskt, det var när bryggarbilen krockade med en fullastad grisbil! 😀

God natt min familj här och där i Sverige, och god natt alla mina vänner. 😮

En kommentar till “Tisdag 22. juni 2010”

  • Liebe Margarete
    Da muss man nur staunen, was Du so alles mit Deinen Enkelkindern so unternimmst.Der Jägermeister sollte sich wirklich mehr an solch guten Beispielen orientieren sagt Frau Jäger.

    Jäger und die Jägerei im Dorf zum Schwarzen Bären