Onsdag 26. maj 2010 Vilhelmina

Vilhelmina i almanackan och samhället Vilhelmina i Västerbotten blev aktuella genom Gustav VI Adolfs hustru Dorothea Fredrika Vilhelmina.

En regnig onsdag. Men på Allehanda kom ändå folk i stora skaror. Klockan 18.00 for jag hem och maken for åt ett annat håll för att politisera. Soppa hade jag kokat på förmiddagen, och tack och lov för mikrougnen. sen har jag packat in paket vi ska fira Flisans födelsedag något försenad men hon blir säkert lika glad för paketen imorgon. Jag har köpt en väggklocka med en pendel och klockan ska slå vackert en gång varje halvtimme och sen heltimme med antal slag. Denna förbistrade klocka slår en gång varje timme men på halvtimme slår den full tid. Vad är det för ordning!? Annars visar den rätt tid, nä nu igen ett slag på klockan 24.00, jäklas den med mig? 🙁  Nåja det är ändå sovdax snart.

Att notera: Den nioåriga grundskolan genomförs 1950.

Nu god natt min familj och alla mina goda vänner! 😀

Kommenteringen är avstängd