Lördag, 22. maj, söndag 23. maj

Lördag, Pingstafton var det öppet på Allehanda som vanligt. Ganska mycket folk kom, handlade och gick. Cyklade dit och hem, och det underliga är att på ditvägen hade jag motvind och på hemvägen motvind. Oförklarlig hur kan det komma sig!? På kvällen var vi bjudna till goda vänner på fest. Mycket delikat mat, fina viner och en utsökt efterrätt. Dessutom engagerande samtal och diskussioner i höga vågor. Mycket trevligt, Tack R & W! 😀

Idag Pingstsöndagen var det konfirmation i stora kyrkan. Vårt barnbarn Klara blev konfirmerad. Prästen var Mattias S. Det var så fint med mycket sång och glädje. Sedan efter fotografering på kyrkbacken åkte vi hem till Klara där det bjöds på grillunch. Det var så gott med grillad och en mängd goda tillbehör. Tack så mycket för den fina festen, S & T & Klara.

En fin helg är nästan slut, det är så grönt och vackert nu och igår slog häggen ut. Jag vill avsluta dagen med en dikt av Alf Henriksson:

Jag såg att häggen blommade, det kom en doft av den. Då gick jag till min älskade och sade, kom, se och känn. Hon stod vid makaronerna och sydde på en klut, och när hon lyfte ögonen hade häggen blommat ut. 😀

God natt min kära familj och alla goda vänner! 😮

Kommenteringen är avstängd