Lördag 27.mars 2010, Rudolf

Rudolf är tyskt och betyder både varg och berömd varg. Det är ett tyskt romerskt kejsarnamn. Gustav II Adolfs motståndare i 30-åriga kriget hette Rudolf. Han lät sina härförare kriga medan han satt i Prag och studerade astrologi. Bekvämt eller hur? Vår Rudolf har en röd mule och är ren. Jag tänker också på Dean Martins tolkning av Rudolf som jag tycker är helt underbar.

I natt ska vi ställa om klockan och blir av med en hel timme som vi först får tillbaka i höst, jag blir trött bara jag tänker  på det.

Idag var det också Earth hour, Boden skulle vara med och släcka en timme men det lyste friskt i utkanten av stan, ingen släckning här inte. 🙁

Nu ska jag ställa fram alla klockor och sen husch, husch i säng som min mamma alltid sa.

God natt alla mina kära och alla mina vänner! 🙂

2 kommentarer till “Lördag 27.mars 2010, Rudolf”