Lördag, 30. & Söndag 31. januari

Lördag:  Gymping & frukost. Sedan körde maken mig till Allehanda. Mycket folk och mest glada människor. Hem vid tvåtiden. Lite lunch och vila och sen var det dax att göra sig i ordning för middag hos våra vänner. Vi blev hämtade och där var också resten av gänget.  Maten var utsökt god och även vinerna var goda. Vid sena kvällen eller morgon tog vi taxi hem. En omväxlande och trevlig dag. Tack våra vänner för en trevlig kväll!

Söndag:  En förskräcklig lat morgon. Upp till slut. Efter morgonbestyren var det hemarbete på programmet, tvätt etc. ……….. Senare på eftermiddagen kom Felicia och det var kul med lite ståhej och lek. Nu har det lilla livet blivit hämtat av sin pappa.

En vinterhistoria som jag hittade i Kuriren igår:   Det är hård vinter även i sydligare nejder. En äldre man i Hildesheim i västra Tyskland skulle använda bilen, men vindrutan var helt igenisad. Han tänkte snabbtina den och tog hjälp av en värmefläkt. Sedan gick han tillbaka in i huset och väntade på att det hela skulle sköta sig själv. Men det dröjde inte länge förrän han hörde två knallar och rusade ut. Bilen stod i ljusan låga och var helt övertänd. Huset klarade sig dock, bortsett från en något svedd fasad.  (TT-Reuters). Ja, ja , vad vintern ställer till med, och inga motorvärmare och inga cupèvärmare. har dom! 🙂

3 kommentarer till “Lördag, 30. & Söndag 31. januari”

 • eva:

  Fullt upp ser jag! Vad kul 🙂 Tack för att flisan fick vara hos er igår! Det blev inte så sent – var hemma vid nio!

 • marg:

  Det är roligt när Flisan kommer, vi har så kul! Och fullt upp är bra, då slöar man inte till he he!:)

 • Liebe Margarete, mein guter Freund Bosse
  Freut uns, dass ihr bei uns gewesen seid.
  Immer willkommen im Jägerhaus, im Dorf zum Schwarzen Bären
  Der Jägermeister und seine Göttliche