Måndag 28.12.2009

Julhelgen är slut, det gick undan. Jag har lata dagar, inget som jag måste göra men en del som jag inte VILL göra, hoppsan. Det har snöat hela dagen och det inbjuder inte till utevistelse. Ett av våra barnbarn (nyblivna 8 år)  har gjort hål i öronen för pengar hon fick av farmor (mig) till födelsedagen, och köpte små blå örhängen. För länge sedan jobbade jag i en boutique i Stockholm och då gjorde jag hål i öronen på folk, med en pistolliknande grej sköt man örhängen i örsnibbarna på folk (något sadistikt). Ett av offren var vår dotter, men hon fick gå på Grönan med pappa sen. Själv gjorde jag hål i öronen när jag var vuxen (julklapp an maken). Det går igen i vår familj, tydligen. Nu alla glada med eller utan hål i öronen är det slut för idag.

En god natt och sov gott, min familj och alla glada vänner.

2 kommentarer till “Måndag 28.12.2009”

  • eva:

    joo jag minns grönan… men fattade aldrig vad dom där hålen skulle vara bra för (egentligen)! 🙂 fast dom har ju fyllt sin funktion genom åren…

  • marg:

    Ha,ha lustigkurre det var ju du som ville ha dom :D, men visst är det praktiskt att kunna hänga diamante och även tingeltangel i dom 🙂