Torsdag2.juli2015Tillbaka

Back igen, men stapplande

23. april i åkte vi till Berlin till goda vänner.Vi hade så  trevligt vi åkte båt på Havel och gjorde utflykter,härliga dagar!

Den 28. skulle vi åka hem.Men tidigt på morgonen fick jag en stroke och det blev ambulans till sjukhuset,Där fick jag stanna en vecka.En plågsam flygresa till Kallax och ambulams till Sunderby sjukhuset.Där var jag två veckor  och sen hem Nufår jag rehabilitera mig själv eftersom  alla terapeuter 0

harn semester till mitten av augusti.

Idag var jag på rullstolsrally. En vännina körde migi rullstol på,shoppingrunda i stanDet var muntert.Sen fikade vipå franska Cafèet Hemma igen var jagslut som artist rtist,menroligthade vi Tack Kerstin!Nu måste jag vila,menjag återkommer

GidNatt

3 kommentarer till “Torsdag2.juli2015Tillbaka”

 • Erik:

  Skönt att ömma modern är ute på rull igen. 🙂

  Låter som om ni har haft en bra dag.

 • Magnhild Klingen:

  Kjære, kjære Margarete
  Velkommen tilbake. Hodet er like bra som før ser jeg. Jeg håper bena blir bedre også. Sommeren er omsider kommet hit til oss. Igår var det 25 grader. Idag reiser vi en tur til hytta. Et barnebarn og hans kjæreste skal bo her mens vi er borte. Fortsatt god bedring!!

 • Liebe Margarete
  Es freut mich, dass Du das alles doch noch so gut überstanden hast. Und jetzt gilt es wieder richtig stehen und gehen zu lernen.Es ist schon schlimm von Dir zu hören, wenn ein Patient die Rehabilitation wirklich braucht, ist der grösste Teil auf Urlaub. Geschlossen und alles schweigt. Deine Reaktion verdient Aufmerksamkeit! Das Rehabilitations-personal schweigt, die verantwortentlichen chefs innerhalb der Kommunen, Landstinget, die Politiker, die Hankapporganisationen und selbst die privaten Rehabilitationsgeber alles schweigt. Es ist Urlaub. Rehabilitation braucht man nicht. Die akute Hilfe ist gut, das Schlussresultat jedoch ungenügend. Der Stellenwert der medizinischen Rehabilitation ist mild gesagt,schwach in Schweden! Ich empfehle Dir, geh privat nach Deutschland und Du bekommst das was Du brauchst an Hilfe! Ich habe Kontakt mit einigen Rehabilitationskliniken in Deutschland und in der Schweiz. Ich kann Dir behilflich sein. Weitermachen! Wieder stehen, gehen und laufen können. Von befriedigend zum noch besseren! Werner