Måndag, 13. april 2015

Idag fyller maken år, grattis och många kramar min kära make.

Vi hade fest idag. Goda vänner kom och grattade. Eva med sin familj var också här med grattis och presenter. Vi bjöd på egna smörgåstårtor och en fylld chockladtårta. Det var uppskattad av gästerna och vi hurrade för födelsedagsbarnet.  Det är härligt med kalas!

Annars började dagen jobbigt. Yrseln vill inte ge sig och är hemskt besvärligt på morgonen. Klockan 8.00 besök hos sjukgymnasten. Han tror att yrseln kommer från nacken.

Ha det bra och sov gott, god natt!

2 kommentarer till “Måndag, 13. april 2015”

  • Magnhild Klingen:

    Kan du ha krystallsyke? Da blir man veldig svimmel. Bjørn fikk diagnosen av en ørelege for en stund siden. Legen gjorde noen grep, og så måtte han gjøre noen enkle øvelser hjemme en stund. Nå er han frisk.
    Hvis du hadde vært på messenger skulle jeg fortalt deg om skrivekurset jeg var på lørdag og søndag. Det var veldig spennende, og mange flotte mennesker. Gratulerer med ektefellen og god bedring!

  • margarete:

    Ingen vsste vad yrseln kommer ifrån men min sjukgymnast tror att jag har en arterie inklämt i nacken jag får massage och jag ska lätta övningar. det har redan blivit lite bättre, men inte riktigt bra ännu. När sonen kommer upp ska jag be honom sätta tillbaka messenger i min dator.