Tisdag 7. april 2015

Tisdag, påsken är slut. det har varit en fin helg med familj och vänner. Annandagen var inte så kul, 5 timmar på akuten, jobbigt. Hemma igen var vi alldeles slut. Lite mat och sen tidigt i säng.

Idag har jag jagad en huvudkudde, inte så enkelt som man tror. Den första var för tjock och hakan la sig i veck, hemskt. Tillbaka till affären och byta, den andra verkar mera lagom och hakan sträcker på sig. Varför? Jag har så ont i axlarna och att ligga är en pina, så nu hoppas jag på den nya kudden.

Nånting mer än att jaga kudde har jag inte orkat göra idag.

God natt lite senare!

2 kommentarer till “Tisdag 7. april 2015”

  • Magnhild Klingen:

    Uff da, 5 timer på akutten. Jeg håper du har det bedre nå, og at hodeputen din er til hjelp. Vi er hjemme igjen, og det var deilig å gå i dusjen og ikke spare på vannet.

  • margarete:

    Jag är lite bättre, tack och kudden är bra. Det är skönt att komma hem igen och ha en egen dusch med varmt vatten är härligt.