Söndag 15. mars 2015

Igår var det lördag och jag lagade en del mat. Vi hade bjudit goda vänner på middag. det var roligt och vi hade mycket att tala om. Många olika teman berörde vi.

En annan vän frågade mig vad jag har för syfte med min blogg. Inget jag har skrivklåda, och eftersom jag ser dåligt så är det ett bra sätt att skriva dagbok så här. Och jag kan gå tillbaka och kolla vad som händer på olika dagar. Mina barn och en del vänner läser och kommenterar mina skriverier, och det gillar jag. Och stora hemligheter eller skandaler har jag inte!

Idag var det vilodag, och det är också skönt ibland.

God natt min familj och mina vänner.

2 kommentarer till “Söndag 15. mars 2015”

 • Magnhild Klingen:

  Det er hyggelig å lese din blogg, men hvis du hadde vært på messenger og ikke bare på facebook, kunne vi være litt mer private selv om det ikke er store hemmeligheter eller skandaler. Det er vi jo ferdige med i vår alder.
  Jeg har forresten et godt råd for leseglade mennesker som har nok bøker. En av mine mange nevøer anbefaler Kindlebrett. Du kan lese om det på amazon.com. Min nevø kjøper ikke bøker lenger, men bruker bare dette brettet som også kan forstørre skriften.
  Ha en god dag!

 • margarete:

  Jag har varit på messenger förut, men min son tog bort det, jag vet inte varför, eller för att jag skulle ha Skype, men det fungerar inte så bra. Jag ska fråga honom när han kommer hit snart. Han sköter om min dator och det är skönt för jag är dålig på det.Ja, i vår ålder har vi inga skandaler, det är för jobbigt, ha,ha
  Vi har fina dagar nu med mycket solsken och hygglig värme, men inget altanväder ännu, jag har provat.
  God natt!