Onsdag 25. februari 2015

Idag var en trevlig dag. Vid  lunch kom en kompis och hämtade mig.  Det är bokrea överallt. jag köpte böcker, trots att jag har svårt att läsa, vissa dagar går det inte alls. men jag är glad ändå för mina böcker.

efter alla fynden gick vi på Café och unnade oss en macka, gott och väl behövligt.

Nästa punkt på programmet var Bio : Hallonbåtsflyktingar, en komedie, hur tokigt som helst.  När bion var slut var vi fikasugna igen och vi for hem till oss och ja, fikade!

Sen var det middagslagningsdax och jag kokade en god soppa och kaffe sen.

Om fem minuter är onsdagen slut.

God natt!

3 kommentarer till “Onsdag 25. februari 2015”

 • Magnhild Klingen:

  Jeg har for mange bøker, og skulle ikke kjøpe fler, men det er mammutsalg nå. Jeg falt for fristelsen og kjøpte allikevel ”Et helt halvt år” av Jojo Moyes. I to dager har jeg ikke gjort stort annet enn å lese. Nå er jeg ferdig med den. Ha en god dag!

 • margarete:

  jag har varit på bokrea och köpt 7 böcker. Det räcker för hela året med den långsamma takt jag kan läsa.
  Var det en bra bok? Jag känner inte till författaren.
  Trevlig helg, god natt!

 • Magnhild Klingen:

  Et helt halvt år er en bestselger som min franske svigerinne anbefalte. Den er lettlest, og både morsom og tragisk. Vanskelig å legge fra seg. Sett fra mitt synspunkt er det ikke stor litteratur. Det tør jeg ikke si siden så mange liker den og synes den er så flott. Den finnes sikkert på svensk også.