Lördag 24. januari 2015

Dagens motto: Natürlich hat das Alter seine bösen Momente, wenn man sich eingestehen muss, dass Gedächtnis und Sehkraft nachlassen und die Knie schrumpelig werden. Aber die Alternative wäre tot zu sein. (Diane von Fürstenberg) –

Naturligtvis har åldern sina elaka moment, när man måste tillstå att minnet och syn blir sämre och knäna blir skrynkliga. Men alternativet vore att vara död. (övers. marg)

Apropo  skrynklig, var rädd om dina vader och undvik att stå länge vicka upp och ner på tåna och skona dina fötter.

Annars är det en stillsam dag. maken är på möten hela dagen, och jag är ensam och alena och gör inte så mycket, en slövilodag. Har förb.. ont i händerna och dom är sneda och vinda, men Vivekas 11. bud gäller: du skall icke ge dig.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

2 kommentarer till “Lördag 24. januari 2015”