Torsdag 22 januari 2015

Torsdag, en ruskig tidig morgon. Kl 08.00 hos sjukgymnasten. Massage på onda axlar och nacke. hem till frukosten. En del hemmapyssel och efter  lunch iväg till sjukhuset för att få en spruta i ögat. Det tog flera timmars väntan innan det var min tur.

Mot Boden och handla till helgen. Hem och sen var det bara att laga middag, för maken skulle bort. Köttfärssoppa va? låter inte gott? Men det var gott:

Fräsa köttfärs, sen en massa grönsaker , potatis, morötter purjolök, bönor, dill, ärtor osv. fyll upp med buljong och koka till allär klart. Nybakat baguette med skinka, eller ost. Mumsigt värre! Kaffe. Kaka för maken och ingenting för mig.

Fortfarande kallt, -15 grader och inget promenadväder för mig.

ha en trevlig natt och sov gott.

2 kommentarer till “Torsdag 22 januari 2015”

 • Hallo Margarete
  Ich darf annehmen, dass Dir die Fysiotherapie Linderung in Deinen Schmerzen bringt?! Es ist schon erstaunlich was du trotz Deinen Erkrankungen und Funktionsbeeinträchtigungen noch an Leistung bringst.
  Werner

 • margarete:

  hallo Werner
  Die Massage st sehr gut und gibt mir Linderung für ein paar Tage. Ja, man kan ja nicht in der Ecke sitzen und sich selber leid tun. Ich habe auch vieles dass mich freut,mein Bosse, Kinder, Grosskinder und die Urgrosskinder, und alla meine Freunde. das ist ein grosser Trost.
  Grüsse an dich & Renèe
  Margarete