27.december 2014

Vilken härlig jul vi har haft. Julafton var vi hos vår dotter, det var fint att fira med barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Att hålla i en liten bebis som tittar med stora ögon, underbart. Pluss förväntningar och glädje i de större barnen, man blir varm om hjärtat. Julbordet var  fantastiskt och man åt ju alldeles för mycket av godsakerna. Juklappshögen var jättestor, men det kom en tomte och delade ut en del. I sena kvällen åkte maken och jag hem glada över en så fin kväll. TACK  Eva och Ante!!!

Juldagen kom Natalie med sin familj och Klara med sin vän. Lilla Juni som snart fyller ett år är en solstråle, och livlig och glad och en så vacker flicka. Vi bjöd på lunch och hade trevligt.

Annandagen kom vår andra familj på middag Mysigt som vanligt och massor att prata om. julen är en härlig tid för sammankomst med familj och vänner.

Igår på tredjedagen kom familjen på middag, mysigt med alla som vi träffade på julafton, det är lika roligt varje gång och det blev också en mycket gemytlig dag med alla.

Idag är det söndag och juldagarna är slut, tiden går alldeles för fort. Idag gjorde jag inte många knop. Jag har fått en värmekudde av maken och den satt jag med i min fåtölj. det var så varmt och skönt för mina onda axlar så jag somnade ett tag. Mycket skönt. Middagen var enkel, rester från julmaten, men gott var det. Nu är det kväll och dagen nästan slut. Tack för denna  fina Jul och god natt!

Kommenteringen är avstängd