Lördag 15. november 2014

Vilken lördag! Det kom ett SMS från Daniel. Bebisarna har kommit! Jag höll på med maten, vi skulle ha gäster på kvällen. Glädjeskutt och stort grattis. Dom första bilderna i telefon och Facebook. Så söta små.

På kvällen kom vännerna och vi skålade för oss själva och för bebisarna och för Sanna och Daniel och storasyster Olivia.

sen blev det mat: snittar, pumpasoppa med rostade pumpafrön. Köttgryta. taboulè. potatis. Efterrätten var toscapäron, det hade jag inte lagad på många år. Vi hade en trevlig kväll med många diskussioner och bra samtal och glada skratt. Tack vänner för att ni kom!

Sewn var det disk och god natt!

3 kommentarer till “Lördag 15. november 2014”

  • Magnhild Klingen:

    Flere på en gang? Er det oldebarn?

  • margarete:

    Ja, de är tvillingar en pojke och en flicka, våra barnbarnsbarn. Små söta barn, vi är så glada! Allt är bra och både föräldrar och barnen mår bra, och också storasyster som är fem år.Nu har vi fyra barnbarnsbarn!

  • Magnhild Klingen:

    Stor gratulasjon! Tenk 4 oldebarn! Vi har ingen enda til tross for at vi er eldre enn dere.