Tisdag 28.oktober 2014

Tisdag, ute spöregnar det och det är kolsvart.

Polisen varnade idag för inbrott i mest i villor. Man ska ha grannsamverkan, och det har vi. Tjuvarna är aktiva i mörkret och mycket kring Halloween, Jul och Nyår då många är bortresta. Tråkigt att man inre få ha sitt ifred.

Idag på eftermiddagen kom en vännina och hämtade mig och vi gick till det nya Cafèet. Mycket folk och trevligt att sitta där. Sedan gjorde vi en sväng till ”Veckans Allehanda”. Vi bara tittade och köpte ingenting, inte ens en knappnål. Det kändes tomt att gå hem utan kassar, haha.

Nu är dagen snart slut och eftersom jag ska upp tidigt så  vinkar sängen.

Den som sver syndar inte! God natt min familj och alla goda vänner!

2 kommentarer till “Tisdag 28.oktober 2014”

  • Magnhild Klingen:

    Den som sver (banner) synder ifølge min mor, men du skulle visst sove. Da synder du ikke selv om drømmer kan være voldsomme. Min søster ringte Idag, og er bra igjen til tross for at hele rompa og låret er blått. Hun har vært syk hele livet med astma, tre hjerteinfarkter etc, men lever og har glede av livet fremdeles. Håper du sover godt inatt uten at du sver.

  • Ja, sover skulle det vara, ibland hoppar bokstavstrollet till och ställer till oreda. Så glädjande att din syster mår bra igen, hon måste ju ha fallit häftigt om hon har blåmärken på flera ställen på kroppen. Vad fint att hon har glädje av livet trots sjukdom och ålder.
    Jag är lite trött idag. Steg upp före 7.00. En elektriker skulle komma före åtta för att installera ett rörelselarm på vår altan.
    Snart ska jag sova och jag ska inte svära!
    God natt!