Onsdag 8. oktober 2014

Redan 8. oktober, hur rusar tiden! Igår klipptes och förskönades jag. Jag var så tidig på stan så jag gick på Cafè, det nya caféet som heter LeCroissant, helt underbart. Vacker inredning, soft music. Gott fika och trevlig personal. Dit ska jag gå flera gånger och ta alla mina vänner med.

När det var färdigklippt vandrade jag hem, hela vägen, backe upp och backe ner. Det gick hyfsat. Sen kokade jag pumpasoppa med apelsin och rostade pumpafrön, och bakade bröd i stekpannan. Mycket gott alltsammans och uppskattat av maken.

Sedan en halv timme är det torsdag, och man borde gå och lägga sig, men inte än. Idag har jag varit hemma med en del hemmasysslor, en jättehög tvätt strök jag, skönt.

Imorgon som redan är idag blir det nya äventyr.

God natt och sov gott!

Kommenteringen är avstängd