Lördag 27. september 2014

Idag har Rigmor & Dagmar namnsdag, Grattis till alla. Nu har det blivit lite varmare, tack för det. Men på eftermiddagen blev det storm rosenträdet på altan blåste omkull och likaså krukorna. Amplarna svajade betänkligt. När jag gick ut på altan slet stormen dörren ur handen på mig.

Maken har idag tagit hem och släpat till källaren alla potatislådor. Ett tungt arbete, men nu räcker dom hela vintern, skönt jag gillar potatis.

Vid lunch kom Eva och hämtade mig och vi åt lunch på Oregano. En baguette med hallomi ost. Mycket gott och mycket stor. Jag skippade överdelen. Eva trodde inte att man kunde få en halv baguette och i synnerhet inte endast underdelen, haha…. men trevligt hade vi! Efter en liten sväng på stan kom jag hem, till ett stökigt kök och en hope tvätt. Men nu är det städat undan. Har gjort en liten resa till Tyskland i kväll, på nätet.

de flesta tillbringar tiden, de förståndiga försöker använda den   (Karl Gerhard)

God natt alla som jag älskar!

Kommenteringen är avstängd