Fredag 26.09. 2014

Torsdag, igår – hemmapyssel! På kvällen var vi bjudna till Sanna, Daniel & Olivia på middag. Det var toppen!  bara glada miner och skratt. Maten var så GOTT – sjömansbiff som Sanna hade lagat efter alla konstens regler. Olivia ville ha efterrätt och det blev tunna pannkakor med sylt och glass. Mums, det var länge sen vi hade ätit pannkakor.

Idag som fortfarande är fredag. På förmiddagen gick jag på stan och tränade mina ben. Gick också lite i affärer. Köpte den första juklappen, Vad? hemligt så klart!

På eftermiddagen blev det storm och spöregn. Det känns i mina fingrar och tår, jag har så ont och ser så dåligt, så idag är jag ledsen, men imorgon är en annan dag.

God natt min familj och alla vänner!

2 kommentarer till “Fredag 26.09. 2014”

  • Gudrun:

    Ja. I morgon en ny dag Margarete. Om än kroppen säger ifrån på många olika ställen så är du omtänksam och har ett varmt hjärta för din härliga familj och då får man äta pannkakor och glass i stora lass. Något att glädja sig åt. Och tacka återigen Bosse på det varmaste för den jättefina potatisen. Kram

  • En pannkaka och ingen glass, men det var gott ändå.Och det viktigaste var ju att träffas och ha trevligt.
    Trevlig söndag på dig min vän, och kram