Onsdag 2? september 2014

Mittwoch – mitt i veckan -onsdag.

Idag for maken och jag till ett av landen. Ogästvänligt. Men det var fint på huset, nästan alla fönster var omkittade och maken hade målat alla ramar vita, så fint Idag gjorde vi vinter. Packade in alla kuddar etc… och hängde över alla möbler och sa god natt till huset. Det var skönt att ha det gjort.  Det var fint ute. Alla björkar lyser som guld när solen faller på dem. Våra två äppelträd och en vit syrenbuske som vi planterade förra året frodas. Alltid när vi åker därifrån minns man många saker. Glada barn, alla kräftfester och alla midsomrar och besök av goda vänner. men nu blir det vinter och vi får firar hemma, lika trevligt det.

På vägen hem handlade vi och sen var det skönt att komma hem i värmen och det ombonade huset.

Mitt hem är min borg, (vem sa det ?)

God natt!

2 kommentarer till “Onsdag 2? september 2014”

  • Magnhild Klingen:

    For a mans house is his castle ble først brukt av en engelsk rettslærd, Edward Coke, i 1628. Og jeg som trodde det var noe bibelsk. Idag er jeg glad for denne borgen. Alle dager kjennes jo ikke like gode, og ofte er det bare små ting som skal til for at dagen mørkner litt. Da prøver jeg å snakke fornuftig til meg selv, og det hjelper ofte.

  • Ja, att prata med sig själv är bra. Man får vara glad för det man har och för sin familj och att alla är friska. Men visst finns det motgångar. Jag har just nu en del motgångar med min hälsa och värst med ögonen och det är jobbigt, men det är bara att sträva vidare.

    God natt eller god morgon, ha det bra.