Lördag / söndag

Denna helg har det varit Miljö – och skördedagar här. Många utställare har varit på marknaden och såld sina produkter.  Det är roligt att gå omkring och titta och kanske handla lite. jag köpte ett bröd, en  bullig limpa. Jag tyckte den var nog så dyr. 50:- kronor för en limpa. Har inte kunnat baka på ett tag, har värk i händerna. Sen gick mina vänner och jag till Cafè Tingshuset och åt lite lunch. Det var gott med en räkmacka.

hem till oss och ta mera kaffe och sola på altan och prata om allt mellan himmel och jord. kvällens middag med maken var rullstek med egen potatis, grönsaker och sås.

Idag, söndag hemmarbetsdag, tvätt och bak, en plommonkaka bland annat. En strålande soldag var det och ganska varmt. Har tittat på utfrågning av Stefan Löfvén i kväll. det var många frågor han inte kunde svara på och hans mål är att bli Sveriges Statsminister och förbättra världen, jag undrar …….

Nu är det mörkt på kvällen och inbrotten har börjad igen, två i Boden idag. Bedrövligt att man inte får ha sina saker i fred.

Aller Eigensinn beruht darauf, dass der Wille sich an die Stelle der Erkenntnis gesetzt hat  –  All egensinn beror på att viljan har satt sig på insiktens ställe. ( Arthur Schopenhauer, övers. marg)

Gute Nacht – God natt!

Kommenteringen är avstängd