Onsdag / torsdadg augusti

Onsdag: Eva och jag var ute och åt lunch på Oregano. Mysigt att sitta i lugn och ro och äta och prata, det gör vi om bestämde vi.

Senare gick jag på dagbio med mina kompisar. CASABLANCA, med Humphry Bogart och Ingrid Bergman. Filmen är en gammal klassiker och den såg jag innan jag flyttade till Sverige. Filmen är svartvitt. Den är fortfarande sevärt, men man filmade ju på ett helt annat sätt då, som nu. efter bions slut gick vi som vanligt och fikade och diskuterade filmen.

idag är det torsdag och barnbarnet med sin familj skulle komma på middag, men en förkylning satte stop för det, men det kommer friska dagar.

Ikväll tittade jag på Tin som skulle laga mat i Skärgården hos Strömstedt, fnitter och larv, tramsigt. Jag satt kvar vid TV-n och tittade på Whitny Houstons död. En läkare obducerade henne och berättade vad alkohol och droger gör med en människas kropp. Det är ju hemskt hur man kan förstöra sig själv tills man dör.

Nu är det redan imorgon och man borde sova, om man kan.

God natt min fina familj och alla mina vänner!

Kommenteringen är avstängd