Tisdag 18. augusti 2014

Tisdag 18. hur störtar tiden iväg. Helgen har varit tyst och lugn och gled förbi.

Idag blev mina fötter fina. Fotvården är en toppen uppfinning.  På morgonen tränade mina ben. Dom vill inte för det gör ont men jag tvingar dom.

Klockan är nio på kvällen och nörkret har smugit sig på. Om en stund tänds gatlyktan som brer ut ett mild sken över vår trädgård. Det känns bra, som en vän som ser till oss. lite vemodigt att sommaren  vandrar mot sitt slut, men ännu hoppas vi på fina varma dagar. Det har störtregnat av och till idag, men regnet behövs här. Det är märkligt, här var det för torrt och söderut är det översvämning på många ställen.

Nu lyser vår gatlykta in genom mitt fönster och om ett par timmar är det god natt.

God natt och sov gott utan onda drömmar!

Kommenteringen är avstängd