Onsdag 13. augusti 2014

Nästan halva augusti har gått.

Idag har jag mest varit i köket. Har bakat en ostpaj och fyllt foccacian som jag bakade i förrgår, den blev mycket god.

I kväll hade vi kräftfest, min familj och maken och jag älskar kräftor, så vi hade två stora fat som tog slut ! Tur var det  för vem vill ha gamla kräftor.  Av de andra tillbehören finns bara lite kvar. Toppen, vi hade himla kul och skratten och diskussionerna var många. Härligt med en stor familj. Om bara Härnösand låg lite närmare Boden. Nu är allting undanröjd och ingenting visar att det har varit kalas.

Nu är det nästan midnatt och jag hoppas att få sova inatt. sista tvånätterna var ganska sömnlösa. Kriget gjorde sig påminnt med mardrömmar om bomber och förföljare.

God natt min familj och tack för att ni kom. God natt alla mina vänner!

Kommenteringen är avstängd