Tisdag 24. juni 2014

ja, denna tisdag var mycket trevlig och fin. Jag var bjuden till en vän på lunch. Hon bor på landet och maken körde dit mig. Förr på den seende tiden brukade jag åka buss. men det är ju mysigt och bekvämt att få åka från dörr till dörr.

Lunchen var utsökt, bakad kyckling på spenatbädd, färsk potatis och sallad som växer på hennes trädgårdsland. Hembakade frallor, jordgubbar med grädde och kaffe med äppelkaka, så gott! och det gjorde att middagen hemma blev väldigt spartanskt för min del.

Vi hade mycket att prata om, det var allt från barn &  barnbarn till politik och allt däremellan. Maken kom som ett skott och hämtade hem mig. Lite handling på hemvägen. Nu är det kväll och jag är glad över denna fina dag.

Im Grunde ist jedes Unglück gerade nur so schwer, wie man es nimmt (Marie von Ebner – Eschenbach)   – I grunden är varje olycka bara så tung som man tar det (marg)

Kommenteringen är avstängd