Fredag 30. maj 2014

fredag, början på helgen. Förr var det viktigt men nu spelar det ingen roll, man kan ha helg varje dag när  man är retiered (fint ord för panjo haha).

Imorse när jag kom ut i köket hade en trastjä… skitit en stor blaffa på köksfönstret igen! Och två gånger på bron under dagen och nu igen! Vad gör man, dom har tydligen utsett vår bro till fågeltoalett, och även vår altan. Jag förstår inte, vad är det för roligt att skita på andras bro och altan.

Maken for till skogen idag och jag försökte med nån slags städning. Skurade duschen när jag ändå var blöt. Tvätt och strykning därpå. Lagade en god middag i alla fall. Oxstek i lergryta, potatis  (andras) sås och en hope grönsaker, dessförinnan avokado med räksallad. Så man vräker sig! Men gott var det! Kvällen regnar bort och det är ganska mörkt.

Imorgon är det lördag och då ska solen komma tillbaka, skönt.

jag sov och drömde att livet var glädje. jag vaknade och såg att livet var skyldighet. jag oppfyllde mina skyldigheter och se där livet var glädje.  (rabindranath Tagore)

God natt familj och vänner!

Kommenteringen är avstängd