Måndag 26. maj 2014

Igår, söndag var det morsdag. Eva kom med 20 röda rosor och av maken fick jag 10 röda rosor.  Det var soligt väder och vi kunde sitta på altanen. Jag hade gjort en smörgåstårta och en rabarberpaj. Vi har en stor rabarberplanta i trädgården.  Vi mumsade på det och njöt av det fina vädret. Vi har det så trevligt.

Det var ju EU val också och maken var valförrättare. Det var sena kvällen innan han kom hem. Jag kollade valvakorna på TV. Det är ju oroande  hur de extrem höger partierna har framgång i många länder i Europa.

Nu tror jag att solen vill titta fram och jag ska gå ut och hämta mera rabarber. En trevlig dag önskar jag er alla.

2 kommentarer till “Måndag 26. maj 2014”

 • Magnhild Klingen:

  Morsdag i mai? Vi feirer morsdag i februar, og det faller av og til sammen med min fødselsdag. Gratulerer likevel.Det er hyggelig å få blomster. Det fikk jeg også igår. Bjørn hadde plukket en kjempebukett med liljekonvaller. Det dufter over hele huset.
  Ja, det er virkelig urovekkende at de ekstreme høyrepartiene har så mye fremgang. Vi får håpe det snur.
  Jeg har vært på Fiskis og Svettis idag. Det hjelper både kropp og sjel. Ha en god dag!

 • Margarete Hultin:

  Vad spänstigt att gå på Friskis och Svettis. Liljekonvaljer är ju underbara blommor. Dessa växer hos oss på landet och några i trädgården här hemma. Tydligen har olika länder olika morsdag.I Tyskland är det den första söndagen i maj.
  God natt!