Fredag 24. maj 2014

Fredag, när man jobbade var fredagkväll, den bästa kvällen på hela veckan, med hela helgen framför sig. På förmiddaen var det sol och varmt. Fåglarna sjöng och rumsterade. Häggen blommar i trädgården, det är så vackert och doftar sommar.

Jag såg att häggen blommade, det kom en doft av den.

då gick jag till min älskade och sa  ”se och känn,

hon stod vid makaronerna och sydde på en klut,

och när hon lyfte blicken hade häggen blommat ut    (Alf Henriksson)

Myggen gillar häggen och sitter under bladen och lurar, så snart kommer väl invasionen.

Fast, nu är det lördag och imorgon fyller Felicia 9 år  och en vännina har också födelsedag.

Dessutom ska man väl rösta i EU valet. Fast det har jag redan gjort. Tittade på EU debatten på TV idag (reprisen). Vilken oordning och vilket käftande, alla skulle överrösta varann, så rörigt.

God natt familj och vänner!

3 kommentarer till “Fredag 24. maj 2014”

 • Magnhild Klingen:

  Nå ser det ut til at både PC og Ipad oppfører seg ordentlig igjen uten at jeg begriper hvorfor. Mine mailer kommer både på PCen og Ipaden, men det ble gjort noen endringer og det er kanskje grunnen til vanskelighetene.
  Idag har vårt yngste barnebarn, Gabriel, bedt seg selv til middag sammen med sin nye kjæreste. Han er 19 år og har tenkt å bli musiker. Det blir spennende å møte Ellen som er halvt amerikaner og snakker flere språk flytende. Jeg skal lage kyllingfileter med grønnsaker i stekeovnen, og til dessert blir det multekrem.
  Idag regner det, og det skal bli torden, men det er varmt. Livet er godt selv om jeg har litt vondt i skuldre og fingre. Noe er det når en nærmer seg 80 år. Gratulerer med Felicia! Takk for familie!

 • Magnhild Klingen:

  Nå prøver jeg å svare fra ipaden. Forrige svar var fra pc-en. Gabriel er nest yngst, men det glemmer jeg fordi det yngste barnebarnet, Haagen, er så høy – over 190 cm. Dessuten var Gabriel så bitteliten da han ble født. Det var bare så vidt han overlevde. Takk og pris gikk det bra. Ha en fortsatt god dag og lykke til med ipaden din!

 • Margarete Hultin:

  Det var trevligt med 2 kommentarer på samma dag. Igår var det morsdag.
  Vår dotter kom med 20 röda rosor och vi satt på altanen. Härligt!
  Ha en trevlig dag!