Fredag, Lördag, söndag 13.4. 2014

Fredag kom Flisan och hälsade på och vi hade mycket att göra. Skriva skrivstil, inte så lätt när man är 8 år, men hon fixade det, hon är duktig. Vi spelade spel och gräddade våfflor. Sen kom mamman och efter ytterligare några våfflor blev det hemfärd.

Lördag ägnade jag dagen åt pajbakning. På kvällen gick strömmen och hela huset blev becksvart. Fyra (4) pajer var precis färdiga, plus en stor bunke vitkålsallad. Man blir ju orolig för frysar och ky när strömmen gick, men maken kunde fixa.

Idag var en härlig dag! Maken hade födelsedag och det måste firas så klart. Efter frukost bakade jag den 5. pajen och gjorde en tårta, modell större. Till lunch kom goda vänner och vi sjöng för maken. Sen var det bara hugga in på pajen och dricka lite bubbel. Kaffe och tårta och mycket prat och skratt.

Klockan fem kom familjen (en del i alla fall). Då kom alla pajer fram och sallad och dryck, och tårtan och kaffe & te etc. roligt hade vi!

Nu är allt undanstökat och från festen inte ett spår längre. En toppendag!

Nu är jag lite trött och därför God natt!

Man soll die Feste feiern wie sie fallen (tyskt ordspråk)

Kommenteringen är avstängd