Torsdag 20. mars 2014

idag är det vårdagjämning, vilken vår? det firar vi med snö i stora lass. Nu är jag trött på den här vintern, buhu.

MEN, jag hade en fin dag idag. Följde med maken  i morse och blev avlastat i Luleå hos Sanna. Jag skulle måla, och det gjorde jag. Jag målade tulpaner och moln. Jag lånade Olivias staffli och så bra  det gick. Nu måste jag få ett staffli och måla mera, så roligt det var. Man ser faktiskt att det är tulpaner. Sen kom Daniel hem med sushi till lunch, det var då himla gott. Massor med kaffe slank ner också. Senare kom maken och efter ännu en kaffetår for vi mot riktning Boden. Handla mat på Kv…..ingen reklam i datorn haha. Så mycket folk där var, hemskt. Väl hemma blev det ärtsoppa. Nu är det snart natt.

Lyssna! eller din tunga gör dig döv  (indiansk visdom)

God natt!

3 kommentarer till “Torsdag 20. mars 2014”

 • Magnhild:

  Jeg prøver så godt jeg kan å lytte. Kanskje kan jeg bli bedre. Er Sanna et barnebarn? Idag har vi gått en lang tur til Holmenkollen. Etter det hadde vi god samvittighet da vi satte oss foran tv-en for å se på skiskyting, men det ble ikke norsk eller svensk seier. Krokusen og snøklokkene blomstrer i hagen, og det er ikke noe snø igjen her hos oss.

 • Margarete Hultin:

  Sanna är ett av våra 7 barnbarn.
  Här snöade det igår och idag på eftermiddagen. Jag är trött och less på snön nu. Snödroppar och rosor är mina älsklingsblommor. Jag fick alltid snödroppar av min far på födelsedagen.

 • Magnhild:

  Vi har 5 barnebarn. Merete har tre sønner og Ingeborg har en datter og en sønn. Nå er alle voksne.