Söndag 16. mars 2014

Nu är helgen straxt slut. Idag på förmiddagen gick jag på mitt promenadband och cyklade på min motionscykel, hu, så nyttigt. Det har ju blivit kallare och ska bli kallare ändå. Mina benstyrkande promenader måste kanske inställas ett tag.  Det kallare väder gör att mina onda leder blir ondare. Har varit hemma och grejat på och försökt läsa i mina böcker, en liten stund då och då. Sträckläsandet från förr är ett minne blott.

I kväll har jag tittat på ”Agenda” på TV. Partiledardebatt, Fredrik Reinfeldt – Stefan Löfven. deras program är så nära varann så ingen vann. Sen var det miljöpartiets Fridolin – SD:s  Jimmi Åkesson dom slängde onda ögat mot varann ibland, och pratade i munnen på varann så man hörde inte vad dom sa.

Tron ser på ordet, inte på predikanten  (Martin Luther)

God natt min familj och mina vännner!

Kommenteringen är avstängd