Måndag 17. februari 2014

7.30 rusa iväg till vårdcentralen och lämna prover. Sen frukost i lugn och ro hemma. Till staden körde maken med mig och där gick jag 2 timmar. Titta här och titta där. Köpte bara lite livsmedel. lunchen var inte överdådig.

Sen kom min bosniska vän och vi blev speciellt upprymda idag. Skratten låg på lur hela tiden. Vi börjar förstå varann mer och mer, teckenspråk, enstaka svenska & bosniska ord, grimaser och scharader. Vi har väldigt kul och vårt eget teckenspråk byggs ut mer och mer.

Idag måste jag göra + i almanackan. Vi åt köpespizza till middag!!! Maken tycker inte så mycket om pizza. Jag gjorde en god sallad till och till efterrätt var det fruktsallad på äpplen, päron & apelsiner mycket frisk och gott. Nyttigt är det också, man känner riktigt hur vitaminerna susar omkring i kroppen.

Den som kunde skratta åt allting, skulle behärska världen.  (Friedrch von  Schiller)

God natt!

Kommenteringen är avstängd