Söndag 16.februari 2014

Igår på lördag var det dop för lilla Juni i Bodens kyrka. Natalie Juni Christina. Det var ett fint dop och Juni var tyst ända tills prästen hällde vatten i huvudet på henne, då blev hon arg och skrek. efter dopet var vi bjudna till familjen på smörgåstårta och andra godsaker. Mycket goda smörgåstårtor som Simon hade gjort, mums. TACK  Simon & Natalie!

Jag gick och la mig tidigt, men det skulle jag inte ha gjort. Vaknade tio i tre och sen var det färdigt sovt. Och tänk så många tankar som far genom huvudet. Vid halv fem tror jag att John Blund kom tillbaka.

Idag var det bara de vanliga hushållsbestyren och titta på herrarnas stafett. Vilka duktiga skidåkare vi har, både tjejer och killar. Grattis!

Skidåkning är kul INTE. Vi har sällan snö till skdåkning i mitt hemland och följdakligen kunde jag inte åka skidor, och kan inte än idag, när jag kom till Sverige. Första och enda gången skulle jag åka skidlift i fjällen. Hlavvägs uppe trillade jag ur bygelliften. Jag blev så rädd så jag tog av mig skidorna och GICK nerför backen.

God natt!

3 kommentarer till “Söndag 16.februari 2014”

 • Magnhild:

  Fullmånen forstyrrer søvnen. Jeg våknet også ved tre-tiden.
  Det er forventet av meg som er norsk at jeg skal være glad i å gå på ski, men det er jeg ikke selv om jeg selvsagt har vært nødt til å være med min skigale mann. Nå skal vi snart til hytta på fjellet. Der er det nemlig masse snø og fint skiføre. Heldigvis er det ganske flate løyper der, så jeg går noen små turer og får frisk luft.
  Gratulerer med enda mer OL-gull. Ha en god dag!

 • Magnhild:

  Og gratulerer med lille Juni.

 • Marg:

  Tack för gratulationerna. Det är svårt att sova överhuvudtaget när man är lite äldre. Men det är bra att man inte behöver rusa upp och till jobbet nuförtiden.Det är ingen fullmåne nu längre så det går väl bättre att sova, god natt