Söndag 9. februari 2014

I natt har jag nästan inte sovit nånting, ont, ont, ont. På morgonen har jag bakat surdegsbröd. Det blev lite sned och vind men jättegott. Det är svårt att krångla till limpor när händerna strejkar, men samtidigt måste man ju träna händerna också.

I eftermiddag var vi bjudna till Juni och hennes familj. Hon är ju så söt, och hon börjar titta på oss och fästa blicken. Man vill bara krama henne, och det gjorde jag.

Handlad mat på hemvägen. Sen lagade jag en grönsaksgryta med köttbullar och smulad  fetaost a`la Jamie Oliver så mumsigt. Nu måste jag stöka undan i köket och paketera brödet.

Vårt dagliga bröd giv oss idag…….

God natt alla medmänniskor!

2 kommentarer till “Söndag 9. februari 2014”

  • Magnhild:

    Du har visst stor glede av å lage mat. Jeg baker aldri brød, men tenker av og til at jeg burde det. Det lukter jo så godt. Jeg håper du får en god dag uten smerter og at du får sove godt i natt.

  • Marg:

    Ja, jag tycker om att laga mat, så jag vet vad jag stoppa i maten. Och bröd bakar jag jämt för jag tycker inte om svensk bröd det är för sött och för mycket sirap i. tack för dina goda önskningar.