Onsdag 29. januari 2014 Diana

Hej Felicia, grattis på namnsdagen Diana och kram!

Igår gjorde maken och jag en raid på stan, i flera affärer. Mest satt maken i bilen och jag rännde ut och in i affärer. hem och äta lunch och sen körde maken mig till staden och jag promenerade än hit och än dit. På ”Gilla” blev jag upphunnen av goda vänner och vi gick till Café `l Etage.En leverpastejmacka och en Cappucino slank ner i magen. Sen lite mathandling och maken hämtade hem mig. Calle hade namnsdag igår, grattis Carl mitt kära barnbarn.

idag då ? hushållsarbete! Sen friserade jag blommor och växter och gav dem näring, hoppas dom uppskattar det. Lagade en ny fiskrätt idag. lax med en sås på grädde och pesto, in i ugnen 20 min. Himla gott. Eftersom jag är allergisk mot fisk och endast kan äta lax så måste jag ju variera fiskrätterna. Sen var det kaffe och årets första semla, min var fyllt med sockerfri marmelad och makens med mandelmassa så klart. Gott var det!

Tydligen så grassera magsjukan i delar av familjen vårt barnbarn och hennes familj är drabbade. De bor i Luleå och det smittar väl inte genom telefonen.

Ha en god natt, sov i ro så du är pigg imorgon!

2 kommentarer till “Onsdag 29. januari 2014 Diana”

  • Magnhild:

    Nå er det snart februar og nesten to timer lysere. Det er fredag og whiskeytid, og Idag her vi kjøpt sushi ferdiglaget for å prøve det som de unge synes er så fint. Igår var jeg sur og kranglet med ektefellen, men det var jeg som hadde rett!! Idag er det bedre etter at jeg har vært på trening. Det hjelper mot dårlig humør. Ha en god helg begge to, og vær gode mot hverandre.

  • Marg:

    Vi har ätit sushi flera gånger. Det är gott tycker jag men min man tycker inte om det. Men jag vill bara ha sushi med rökt lax, eller avokado eller bara grönsaker, det är gott. Kött -och grönsaksgryta var det idag.Gott, hade köpt en ny panna och måste ju prova den, pannan är bra.