Onsdag 22 januari, Vincent, torsdag 23. januari Frej, Freja

Onsdag skulle min kompis och jag åka till stan, äta lunch och gå lite i affärer, men nix, 24 grader kallt. hon kom hit och vi satte bilen i värmare och gick in och drack tè och åt smörgåsar. Sen gjorde vi en liten raid till coop och Dollar store. Raiden var så kort så man fick slita saker man ville ha i förbifarten ur hyllan ner  i korgen. Sen for vi hem och så var sagan slut.

Vincent van Gogh, holländs målare, som skar av sig örat och skickade till sin älskade när hon inte ville ha honom.

Nu var det torsdag. Jag låg länge i sängen och tänkte och grubblade. Äntligen steg jag upp och det blev en sen frukost. Stökade undan och sen kom min vännina från Bosnien på kaffe och kaka. Roligt, vi pratade på med händer och gester och enstaka ord. Jag skrev lite fraser på svenska till henne som hon ska lära sig till nästa gång. En stor hög tvätt tog jag hand om och sen var det dax att laga middag. Torsdag, ärtsoppa och smörgåsar med skinka och ägg. KAFFE  och sen somnade jag i min sköna fåtölj. Typiskt sen är väl nattsömnen åt fanders.

Frej och freja jaktens gudinna.

När man har haft bråttom länge måste man stanna upp och vänta in sin själ ( gammalt kinesiskt ordspråk)

God natt!!

2 kommentarer till “Onsdag 22 januari, Vincent, torsdag 23. januari Frej, Freja”

  • Magnhild:

    Hva i all verden skal en gjøre med et avskåret øre? Det hadde jeg likt dårlig å få i posten.
    Vente på sin sjel når livet har gått fort har jeg stor tro på, og prøver så godt jeg kan selv om jeg er et utålmodig menneske. Det er fredag igjen, og vi har hygget oss med gin og tonic før jeg laget entrecote med bernaisesaus og broccoli. Livet er bra selv om vi er ganske gamle. Ha en fin helg begge to.

  • Marg:

    Tack detsamma!