Tisdag 21.januari

Igår, måndag gick vi på Rotary. Lunch och ett föredrag av riksdagsman Johan Johansson om konferensen i Åre.

Idag på eftermiddagen gick jag med två vänninor på bio. Vi såg Monika  Z. Filmen var bra, men lite för lång. Alkoholen tog väl livet av henne. Synd på en så duktig artist. Efter bion gick vi på fika, kaffe behövdes. När jag kom hem var det bara att laga middag. fort gick det, grönsakssoppa och ugnspnnkaka med sylt.Ganska gott men onyttig för min diabetes. sett lite på TV och nu är det väl snart kuddax, eller stavas det såhär? kudddax, nä, nä ……

Imorgon blir det nya äventyr, God natt.

Älskar gud och all kreatur, fira solen och gör musik: där har ni religionen! (Walther Rathenau)

3 kommentarer till “Tisdag 21.januari”

  • Magnhild:

    På norsk heter det pute. Det er enklere. Idag fyller samboeren til vår Ingeborg 50 år, og vi skal dit til middag. Den store feiringen kommer senere i Grong hvor han er fra. Siste 50-års feiring for min nevø på lørdag ble litt for mye for oss og min søster på 89. 70 gjester, pølsefest og dans. Vi gamle foretrekker færre mennesker og en litt bedre meny. Men vi danset i alle fall , og det er jo både sunt og morsomt.

  • Magnhild:

    PS: Det kan jo ikke hete putedags. Vi har nok ikke et tilsvarende ord for kudd-dags, men folk som har vanskelig for å komme seg til sengs har lakenskrekk.

  • Marg:

    Kuddax betyder att lägga huvudet på kudden och sova, helt enkelt att gå och lägga sig, men ingen skräck.