Resan 22.10.

Nu är det nära, väskan är packat och imorgon vid 6:tiden åker jag och vår dotter iväg. Det ska bli spännande och roligt. vi ska göra roliga saker och jag ska på klassfest en kväll. vi ska gå på stan och shoppa, ut och äta och gå på Cafè . Hälsa på släkten osv. men nu måste man sova först innan allt det roliga händer. Hej då och god natt mina kära och mina vänner

2 kommentarer till “Resan 22.10.”

  • Hej Margarete
    Du schreibst, dass die Koffer gepackt sind. Was fehlt ist die Angabe Euerer Destination!
    Nehmt mich gernemit, ich gehe gerne in den Hildersheimer Ratkeller und trinke mit Andacht ein oder zwei oder drei Seidel edles Bier und ihr geht unterdessen zum Einkaufsbummeln in der wunderschönen Altstadt zu Hildesheim.

    Wir wünschen Euch eine angenehme Reise und wenn ihr dann heim kommt müsst ihr alles erzählen was ihr da so mitgemacht habt.

    Werner

  • Välkommen hem… när det nu blir. 🙂