Torsdag, 26. december 2013 Annandag Jul

Tänk så fort dagarna går. Tre juldagar är slut om en timme. Julafton var ju fantastiskt och igår & idag har varit lugn och tyst. Vi har vilat ätit gott och haft det bra, (har) det bra.  Jag har inte kunnat gå ut pga halkan. Maken har varit på promenad varje dag. Jag fick två fina böcker, en om änglar som prinsessan Märtha Louise (Norge) har skrivit. Den andra boken handlar om kvinnor i rosengården. Den tredja boken som handlar om Aurora borealis har vi fått tillsammans, härligt med böcker. Det kommer att ta tid att läsa dem, men jag har ju tid.

Ikväll har vi sett några fina underhållningsprogram från Tyskland, och det känns mitt hemland nära. Men nu är det sent och man ska kanske bädda ner sig.

Ha det bra alla och god natt!

2 kommentarer till “Torsdag, 26. december 2013 Annandag Jul”

 • Werner Jäger:

  Hallo Margarete
  Man muss ja froh sein, dass nicht immer Weihnachten ist! Zurueck zum Alltag und zurueck zur Ordnung! Bewegung braucht der Mensch!
  Der Jäger

 • Marg:

  Da hast du ganz recht!
  marg