Idag, tisdag

Idag var det mycket att göra. Jag skulle packa till resan som min dotter och jag ska göra i övermorgon. vad ska man ha med sig?  Inhandlade en ny resväska häromdagen. Eftersom resväskepackarna på flyget regelbundet förstör ens väskor vill man ju inte åka med en väska där fötterna är avbrytna och väskan står som en skadesjuten anka (inte Anna). Dessutom är nästan alla väskor svarta, men min är lila ! med cerisa detaljer! så jag kan se på långt håll att nu kommer den på bandet.  Hur som helst när beslutsångesten var övervunnen blev det fart och nu är väskan packad!  Sedan var det dax att åka iväg för att få grissprutan. En lång kö som jag inte sett sen matköerna under kriget. Men det gick undan massor med vitklädda stack på alla armar som hölls fram. Man fick med sig en lapp med alla möjliga biverkningar som kan uppträda och jag förstår att den lappen fick man efter man var stucken. Men ännu har inga biverkningar visat sig, hoppas jag slipper. Nu är det nästan natt igen och imorgon är det lektioner hela dagen. God natt alla mina kära och alla mina goda vänner!

Kommenteringen är avstängd