Tisdag den 13:e november 2012

Efter ett uppehåll på ett antal dagar kom sonen hem och hjälpte mig att få ordning på tjurighetsdatorn. Nu hoppas jag att allting ska fungera.  Idag har vi haft familjeträff med middag. Det är så himla kul när alla härboende kommer. Vi äter och pratar och skrattar.  Idag blev det fläskfilègryta med massor av grönsaker. Egen potatis och en blandad sallad. Sen Chokladglass och körsbärssås. Natalie hade gjort egen glögg och när jag skruvade av korken doftade hela matsalen och köket jul, helt underbart. En försmak av jul och adventstiden. Tack! En förpackning Marie Meko servetter i glada färger följde med glöggen. i denna tid när det kommer många gäster är det välbehövligt med servetter. Ibland tänker jag hur det var förr. Man hade en servettväska i tyg med inneligganade tygservett, som inte byttes varje dag ähum…. Nu är det bara kasta och ta fram en ny ren och färgglad pappersservett. Färsk bröd hade vi också, som jag hade bakat själv. Den som inte har bröd har inget!

Goda nyheter och färsk bröd ska man aldrig spara på.

Tröttelitrött, God natt alla goa människor, sov gott!

En kommentar till “Tisdag den 13:e november 2012”