Tisdag 30. Oktober 2012

God morgon – Guten Morgen!

Snöööööö, det är ju vackert, men kallt. Vår gårdslykta har en mössa av snö, det lyser vackert när man tänder. Skatan hoppar i snön och gör små ”kråkfötter”. Här är tyst och ensamt, maken for nyss på nåt möte. Egentligen borde jag inte sitta här, utan jobba på med allt möjligt tråkigt, som städ & tvätt, men min obstinata kropp säger nä. Det har brjat regna och allt vackert försvinner i regnet, men det kommer nytt, det vet vi. Ha en bra dag.

3 kommentarer till “Tisdag 30. Oktober 2012”

 • Erik:

  Städ och tvätt är sådant som man kan göra när man känner för det. 🙂

  Önskar dig också en bra dag, Mor.

 • Gretel Kroon:

  I dag hittade jag din blogg! Jag har tackat dig för den fina gåvan, omtanken och hur glad jag blev på FB men jag gör det här på bloggen också!
  Kram

 • Erik! Tisdag 6. November 2012
  Tack för att du önskade mig en bra dag. Men nu är det då en jävla kväll. Hade skrivit på min blogg, jättemycket! När jag skulle publicera harangen hade den j….la datorn släckt ner och när jag kom tillbaka till bloggen var allting borta och det har hänt flera gånger, nu vill jag bara grina och inget nytt skriver jag, blä…..
  God natt kära son vi ses snart kram, din ömma moder