Lördag kväll Mikael, 29. september

Mikael, en av ärkeänglarna som vaktade ingången till paradiset, och också visade ut Adam & Eva ur paradiset efter syndafallet, äpplet. Adam betyder människa & Eva livet. Vi har en Eva i familjen, vår dotter. Hon kom på fika idag och då blir jag alltid så glad. Sen for vi på stan och handlade födelsedagspresenter.

Hem och laga middag. ”Botie” köttfärs i ugnen och sedan omelett ovanpå. Jättegott, egen potatis och sverigetomater. Kaffe och ugnspankis med fruktkompott och chokladglass, kan det bli bättre!? Ikväll har vi packat upp de sista lådorna, nu är det bara boklådorna kvar och det är ju roligt. Nu tror jag natten pockar på!

GOD NATT, familj, vänner & ovänner! sov gott och vakna utvilad.

Die Arbeit läuft dir nicht davon, wenn du deinem Kind den Regenbogen zeigst. Aber der Regenbogen wartet nicht bis du mit der Arbeit fertig bist. – Arbetet springer inte bort, när du vill visa regnbogen för ditt barn. Men regnbogen väntar inte till du är färdig med arbetet.               aus China (övers. marg)

Kommenteringen är avstängd