Fredag & Lördag

God morgon! 29. Mikael – Mikaeli. Förr bytte man anställning då och blev städslat för ett helt år.

Fredag – sista höftkollen hos sjukgymnast på Sunderby. Allt OK, det var skönt. Sedan körde maken mig till stan. Jag vandrade i alla affärer, men köpte nästan ingenting. Kläder – jag kom på att jag behöver ju ingenting. Jag undertryckte  ha – djävulen i mig och vandrade vidare, men vem vet, det finns ju andra dagar. Jag blev hungrig och gick till ”Hanssons” och intog scones med ost & marmelad och en cappucini och kände mig motvalls ha, ha ni vet marmelad & diabetes. jag skrev det på nöjeskontot. Sen var det id att gå till frissan för att bli friserat och få ett ansikte, snyggt sa maken som hämtade hem mig. På kvällen mumsade vi på färsk krabba och en lille (2). Kaffe i gillestugan vid brasan, en härlig dag! I säng – och sen kunde jag inte sova, många tankar for  genom huvudet medan maken snurflade bredvid mig.

Nu är det lördag. jag ska se om gårdagens fröjder visar sig på mätdatorn- sen blir det frukost och uppackningsarbete. Ha det bra så länge….

Kommenteringen är avstängd