Onsdag 26. september 2012

Onsdag kväll – lilla lördag, har jag då inte märkt. Det är mycket att göra när man bor i ett hus. och mycket nytt som man inte hade en aaaaaning om innan.  idag på eftermiddagen kom vårt barnbarn Natalie och hälsade på. Vi hade inte setts på ett tag och det var mycket att prata om och roligt hade vi. Natalie är en glad och positiv ung kvinna! Sedan var det bara middagslagning och det var lätt idag – färskpotatis, köttbullar i svampsås och vitkål, riktigt gott. Sen var det espresso och nyheter och sen somnade vi både maken och jag i varsin fåtölj, men vad gör det, vi hann i alla fall se vädret; och det blir inget vidare imorgon,regn och kyla, alldeles för tidigt.

Es regnet Gott segnet die Erde wird nass …… – det regnar gud välsignar och jorden blir våt ……. så sjöng vi när vi var barn.

Nåja, vädret kan vi inte ändra vi får sova gott i alla fall. God natt min familj och alla vänner!

Kommenteringen är avstängd