fredag, sista augusti

Lägenheten är besiktigat och godkänt, nycklarna är lämnade, jipeee!

Första brasan tänd i vårt nya hem! härligt! Jag är en eldmänniska, född i vädurens tecken. Maken också. Hur går det ihop frågar vännerna. Ja, det har gått bra i 49 år, då ska väl resten också gå bra!  Det är så skönt att sitta och titta i elden och filosofera och tänka sina egna tankar, och låta dom fara hit och dit.

Vid lunch kom en god vän, och vi for iväg till staden och fikade scones med tillbehör, gott och alldeles lagom när man senare ska laga och äta middag. Idag till middag hade vi buffet, kallas också för rester, men gott var det ändå.

Senare var det frissan som klippte till mig och gav mig ett ansikte. Nu blir jag nästan förskräckt när jag ser mig i spegeln.

Elden som ger allting liv, är kärleken!                   Tschen – Li

God natt vänner och fiender!

3 kommentarer till “fredag, sista augusti”

  • ruess Gott allemiteinader
    No, da ist es aber wirklich höchste Zeit geworden, dass Ihr endlich einmal ein richtiges Kaminfeuer habt
    Der Jägermeister im Dorf zum Schwarzen Bären

  • Magnhild:

    Så hyggelig! Siste gang vi flyttet var for 18 år siden. Jeg husker enda den deilige følelsen da vi omsider var ferdige med alt strevet og satt ved kjøkkenbordet og så opp på Holmenkollbakken. Vær gift med vær kan kanskje være utfordrende, men jeg er vannmann og er gift med en løve. Det sies at det er umulig, men her er vi.

  • Jaha, grattis! Men lejonen kan väl simma!? så det ska väl gå bra