TIsdag, det är Tyrs dag

Om en halv timme är även denna tisdag slut. Det var uppehåll idag. Jag har hängt ut mina nytvättade kläder på altan, de blir så släta i det fuktiga vädret så man slipper stryka.  jag skulle ha vilodag idag sa maken, men inte går ju det när huset är fullt med lådor. och så blir man ju nyfiken också, va! hade det och sånt också, det hade jag glömt. Man hinner samla många saker i ett hem på 200 kvadratmeter i 25 år. Men nu är hälften bort, lämnat till olika ställen, men ändå är det fortfarande för mycket. Och sorteringen fortsätter. Nu ska jag balsamera mina axlar med hästsalva och sen försöka sova, trots det onda. Glömde att köpa hästsalva med mig när jag var i Tyskland, men den räcker väl ändå ett tag.

Ingen äger stjärnorna på himelen, endast med sina ögons rikedom; därför är ingen fattig; bara den missnöjde som är blind med seende ögon och döv med hörande öron.                                          Hermann Stehr (övers. marg)

God natt mina kära!

En kommentar till “TIsdag, det är Tyrs dag”

  • Magnhild:

    Og så ble det fint vær igjen, og vi fikk hugget ned trær og laget ved til vinteren. Godt å få hjelp av yngre krefter, og godt å være hjemme igjen og ha elektrisk lys og ikke bare solstrøm selv om det også er hyggelig.