Måndag, första dagen på en ny vecka Rolf.

Grattis Rolf på namnsdagen!

dagen började hos sjukgymnasten. Hem till frukosten sen. En god vän kom på förmiddagskaffe och sen for vi iväg till stan för en massa ärenden. Hem för att laga lunch till hungrig make & dotter, champinjonsoppa, äggmacka, kaffe och vetebröd. Det tyckte dom om. sen var det bara att spotta i nävarna och packa upp flera lådor. JOBBIGT! för axlar & händer.  Senare blev det pyttipanna och stekta ägg, kaffe och bullar. Dagarna försvinner i en hast, men snart har vi flyttat färdig och då kan man packa upp dessa j…la lådor i sin egen takt. Nu är det redan tisdag meddelade maken just och sängen vinkar.

Som det är med livets tider   är det ock med dagar. ingen räcker till för oss, ingen är bara skön; och var och en har om inte sin plåga så dock sin ofullkomlighet, men räkna alla ihop så blir summan glädje och liv ändå.       Friedrich Hölderlin

GOD NATT ALLA! sov gott och vakna utvilat till en ny dag

2 kommentarer till “Måndag, första dagen på en ny vecka Rolf.”

  • Magnhild:

    Alt har sin faste tid, alt som skjer under himmelen har sin tid. (Forkynneren 3) Igår hadde vi skyfri himmel, Idag har vi tett tåke og regn her på hytta. Hyggelig allikevel med besøk av yngste datter som snart er 48 år hennes samboer. Årene flyr. Vi begynner å bli gamle, men har det bra.

  • Ja, åldern tar ut sin rätt säger man här. Åren bara rusar iväg.