Sonntag – söndag 26. augusti

Ont ska med ont fördrivas, heter det inte så? Men det funkar inte, ont blir mera ont. Så imorgon bitti blir det sjukgymnasten. Annars var dagen som alla andra, packa upp och sortera. Men  jag skulle hjälpa till med en bokhylla bara en liten bit, gissa, det blev flera bitar och ett hål i den. Soptippen nästa. Men vi har ju fler.

Tänk vad man kan hitta när man packar upp böcker! Jag som är en (eller ett?) bokmal har massor, i parti och minut. Tyska och svenska och en del engelska.  Man börjar läsa här och där och hyllorna gapar fortfarande tomma och man blir aldrig klar, men vad gör det, jag har ju hela livet framför mig.  Nu är klockan sådär otäckt mycket igen!

GOD NATT ALLA SOM JAG TYCKER OM SOV GOTT SÅ NI ÄR UTVILADE IMORGON FÖR DÅ ÄR DET ARBETSDAG!

Livets konst är lätt att lära, du ska inte av ödet för mycket begära, ty den som är nöjd med en enkel lott, har en aldrig sinande skatt. Men den som aldrig kan få nog, blir även less på lyckan                                       Ludwig Bechstein

2 kommentarer till “Sonntag – söndag 26. augusti”

  • Magnhild:

    Bøker hører til livets gleder, men det blir fort for mange. En dag skal jeg sortere og gi til loppemarked, men det har jeg tenkt i mange år. Kanskje jeg får gjort det i år??

  • Magnhild – Böcker hör till livet, men det ska vara riktiga böcker som man kan hålla i! Tyvärr orkar inte mina händer att hålla i en bok någon längre stund, men jag har en läsställning, då går det bättre.